Veien videre for Røster.

5.juli 2016 hadde styret i Foreningen Røster møte på Røst.

Foreningen Røster: Fra venstre Olaf Pedersen, Hildegunn Pettersen, Arnfinn Ellingsen og Anne Cecilie Pedersen (Geir Børre Johansen og Tore Berntsen var ikke tilstede).

Foreningen Røster: Fra venstre Olaf Pedersen, Hildegunn Pettersen, Arnfinn Ellingsen og Anne Cecilie Pedersen (Geir Børre Johansen og Tore Berntsen var ikke tilstede).

 

Først gikk vi gjennom lanseringen av røster.no. Konklusjon: Det var en velykket lansering og visninger under Lundefestivalen. På visningen i kommunestyresalen var det både gråt, alvor og latter. – Det betyr at vi har truffet med budskapet, mener Arnfinn Ellingsen (leder i Foreningen Røster). Lansering av av nettsiden røster.no fikk også en meget god start; på to dager var filmene sett mer enn 1000 ganger.

I møtet 5.juli ble veien videre for Røster lagt. Nye historier skal avtales – og lages. Røster er et langsiktig prosjekt. Til nå er det laget ni filmer. 2/3 nye filmer er påbegynt, og i årene som kommer er ambisjonen at det skal bli lages minst 25 historier (filmer).

Økonomi: Vi har gode samarbeidspartnere, men vi trenger flere. Nå søker vi flere støttespillere.

Hva skjer med Røster framover? Det første – og veldig spennende er; Filmene skal vises under Querini-dagene på Røst 4. 5. og 6.august 2016. Vi kommer tilbake med mer om det når det endelige programmet er lagt.

Og du: husk å del filmene –  og røster.no med dine venner i sosiale medier.