Røst Bryggehotell støtter Røster

Røst Bryggehotell støtter Røster

– Røst Bryggehotell støtter røster.no fordi vi ser på det som en god markedsføring av øya vår, forteller Irene Johansen.

Irene Johansen er født på Røst, ytterst i Lofoten, i 1944. I år 2000 bygget hun Røsts første og eneste hotell. Hotellet har også restaurant og pub. Mer om Røst Bryggehotell her

Skjermbilde 2016-06-24 kl. 13.49.27– Lofoten er eksotisk, og Røst er enda mer eksotisk. Men Røst er ikke bare beliggenheten, naturen og havet. Røst er først og fremst menneskene som bor her, sier Irene. Her på hotellet har vi både forretningsfolk og turister som gjester, og vi kommer til å vise filmene fra røster.no i tilknytning til vår restaurant og pub. På den måte vil våre gjester bli kjent med menneskene og historien her på Røst. Og fordi filmene ligger her nettsiden rørster.no, kan folk se filmene akkurat når de vil. Så håper jeg selvfølgelig det bidrar til at folk får lyst til å komme hit på besøk, sier Irene Johansen.